Ruunaa majoitus koskenlasku

Siikakosken erämaja (Siikakoskentie 81b, 81750 Pankakoski)

Tilava käsin veistetty erämaja ja erillinen rantasauna Siikajärven rannalla Siikakosken alajuoksulla. Erämajan alakerrassa on tilava tupa, keittiö ja makuuhuone. Tuvassa on kookas varaava takka. Keittiössä on hellaleivinuuni, kaasuliesi ja -jääkaappi. Yläkerrassa on oleskelutila ja neljä kahden hengen makuualkovia. Lämmitys kamiinalla. Majassa on aurinkosähkövalaistus. Saunarakennuksessa on takkahuone ja makuuparvi. Ulkovessa. Majoitustilaa yhteensä jopa 20 henkilölle. Rannalla on tilava nuotiopiiri ja kota. Vene, intiaanikanootteja (2) ja turvaliivit ovat käytettävissä.

Hinnat (sis. rantasaunan):

220 €/1 vrk
400 €/2 vrk
550 €/3 vrk
680 €/4 vrk
800 €/5 vrk
lisävuorokaudet 120 € 
liinavaatteet 10 €  

majoituksen luovutus siistissä kunnossa tai siivouslisä 100 €

Arkisin pienryhmille etuhinnat sopimuksen mukaan.

Varaukset ja tiedustelut: Jaakko Räsänen, puh. 0500 366 033

 

Erämajan rantasaunaErämajan rantasauna 100 eur/vrk, lisävuorokaudet 90 eur.
Saunarakennuksessa on takkahuone (vuodesohva kahdelle) ja makuuparvi (kahdelle). Takkahuoneessa on ruoanvalmistusmahdollisuus (kaasukeitin ja -jääkaappi, kaapisto, ruoanvalmistus- ja ruokailuvälineet kuudelle).Vuokraan sisältyy intiaanikanootit (2) ja soutuvene varusteineen sekä nuotiopiiri ja kota rannassa. Vuokrataan vain jos päärakennuksessa ei ole vuokralaisia.

Varaukset ja tiedustelut: Jaakko Räsänen, puh. 0500 366 033


Koski-Jaakon saunatupa (Koskenlaskijantie 5, 81750 Pankakoski)

Koski-Jaakon eräleirissä Siikakosken alajuoksulla savusauna, jossa on erillinen saunatupa. Saunatuvassa (23 m2) on mökkikeittiö, kaasujääkaappi ja -liesi, puukamiina, ruoanvalmistus- ja ruokailuvälineet, pirttikalusto ja valokuvista poiketen 2 vuodesohvaa (makuusijat 2-4 henkilölle). Tilavassa saunassa (23 m2) on lupsakat löylyt kertalämmityksellä useampaan saunomiskertaan. ( Savusaunan lämmitys sopimuksen mukaan.) Sauna on kauniilla, rauhallisella paikalla. Oma hiekkapohjainen uimaranta 20 metriä portailta. Käytössä on kaksi intiaanikanoottia ja soutuvene varusteineen. Useina päivinä mahdollisuus ruokailla (lounas) läheisellä Koski-Jaakon kodalla.

Hinnat:

saunatupa 80 €/vrk, lisävuorokaudet 70 € (ei sisällä saunan käyttöä)
savusaunan lämmitys 180 €/ryhmä
savusaunan lämmitys majoittujille sovittuun aikaan 130 €
saunomisvarusteet (pyyhe, istuinalunen, pesuaineet) 3 €
liinavaatteet 10 € (tai omat liinavaatteet/makuupussit)
majoituksen luovutus siistissä kunnossa tai siivouslisä 

Varaukset ja tiedustelut: Jaakko Räsänen, puh. 0500 366 033

 

etusivulle koski-jaakko.fi